En Ar

بازديد دبير منطقه 5 از مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگي دانشگاه ايلام

به منظور ارزيابي عملکرد مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگي دانشگاه ايلام برنامه بازديدي از اين مرکز توسط جناب آقاي دکتر صيدي دبير منطقه 5 و رئيس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگي دانشگاه رازي کرمانشاه، جناب آقاي دکتر فيض رئيس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه رازي و جناب آقاي رستمي کارشناس مشاوره دانشگاه صنعتي کرمانشاه در مورخ 1402/04/20 صورت پذيرفت.

در ابتدا جلسه اي با حضور جناب آقاي دکتر شکري معاون دانشجويي، سرکار خانم عطابيگي رئيس مرکز، مشاوره سلامت و سبک زندگي با هيئت بازديد کننده برگزار گرديد که معاون دانشجويي ضمن خوشامدگويي از حضور دبير منطقه 5 در دانشگاه ايلام بيان کردند: با توجه به هم قطبي بودن دانشگاه هاي منطقه، مي توان راهکارهاي مفيدي که دانشگاه ها در برخورد با چالش ها و مسائل  حوزه دانشجويي خصوصاً حوزه مشاوره دارند را بومي سازي کرده و در اختيار دانشگاه هاي ديگر قرار دهند و در ادامه از لزوم تشکيل جلسات بيشتر جهت هم افزايي و هم انديشي تاکيد کردند.

در ادامه جناب آقاي دکتر صيدي دبير منطقه 5 از نقطه نظرات جناب آقاي دکتر شکري استقبال کردند و بيان کردند برنامه ها و همايش هايي را جهت هم افزايي و هم انديشي دانشگاه هاي منطقه در جهت تعامل بيشتر و بهبود عملکرد مراکز مشاوره در نظر دارند.  در ادامه بازديد، سرکار خانم عطابيگي گزارش اجمالي از عملکرد مرکز مشاوره در سال 1401 ارائه دادند و هيأت نظارت مستندات گزارش را مورد بررسي قرار دادند و به بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه هاي آتي مراکز  مشاوره پرداختند. و در آخر نيز از فضا و امکانات مرکز بازديدي بعمل آمد.

بازديد دبير منطقه 5 از مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگي دانشگاه ايلام بازديد دبير منطقه 5 از مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگي دانشگاه ايلام بازديد دبير منطقه 5 از مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگي دانشگاه ايلام بازديد دبير منطقه 5 از مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگي دانشگاه ايلام بازديد دبير منطقه 5 از مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگي دانشگاه ايلام