En Ar

آخرين جلسه معاون دانشجويي با کارکنان حوزه دانشجويي در پايان سالتحصيلي 1401-1402

آخرين جلسه معاون دانشجويي با کارکنان حوزه دانشجويي در پايان سالتحصيلي 1401-1402 در سالن فرزانگان برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، روز يکشنبه مورخ 1402/04/25 جلسه اي با حضور دکتر شکري معاون دانشجويي و دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي با کارکنان معاونت دانشجويي در سالن فرزانگان برگزار گرديد. در ابتداي جلسه آقاي دکتر شکري ضمن تقدير و تشکر از زحمات کليه کارکنان مديريت دانشجويي، مرکز مشاوره، اداره تربيت بدني، کميسيون موارد خاص و کميته انضباطي، حسابداري و کارپردازي، به تشريح برنامه عملياتي معاونت پرداختند. ايشان همچنين، به روز بودن کارکنان و مطالعه روزانه آن ها را يکي از عوامل کمتر شدن فاصله بين کارکنان و دانشجويان جديد بيان نمودند. ايشان همچنين اشاره اي به بحث شئونات دانشجويي و الزامات آن در سال تحصيلي آتي داشتند.

در ادامه نيز مدير امور دانشجويي با ارائه گزارشي از عملکرد سه ماهه اول سال 1402، اشاره اي به سايت معاونت دانشجويي به آدرس  https://www.ilam.ac.ir/dep/std داشتند و بيان نمودند: بخش انگليسي معرفي معاونت دانشجويي به سايت اين معاونت اضافه شده است و تکميل آن نيز در دست اقدام مي باشد.

در پايان جلسه، کارکنان مسائل مربوطه را بيان نموده و معاون و مدير دانشجويي به پاسخگويي سوالات پرداختند.