نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام و شورای فنی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام در راستای بحث و تبادل نظر پیرامون نحوه تعامل در خصوص همکاری‌های مشترک و با حضور دکتر مهدی‌زاده، معاون پژوهش و فناوری؛ دکتر عباسی، مشاور رئیس دانشگاه؛ دکتر رستمی‌نیا، رئیس دانشکده کشاورزی؛ دکتر زارع، معاون آموزشی دانشکده کشاورزی؛ دکتر صیدی، مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه؛ مهندس اقدسی، معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان ایلام؛ دکتر بیگی، رئیس اداره حفظ نباتات؛ مهندس افراز، مدیر باغبانی و مهندس زارعی مدیر مکانیزاسیون این سازمان ظهر دیروز در ساختمان قلم‌چی برگزار شد.

در جریان این نشست دکتر مهدی‌زاده، ضمن خوشامدگویی بر آمادگی دانشگاه ایلام جهت انجام فعالیت‌های پژوهشی یا مطالعاتی هدفمند مشترک با هدف تغییر و تحول در کشاورزی استان، برگزاری حداقل یک نشست تخصصی مشترک یک روزه و تهیه‌ی تک نگاشت کاربردی از نتایج آن و برگزاری حداقل یک فعالیت مشترک مانند استارت آپ و جشنواره ایده‌های ثروت سازدر حوزه کشاورزی با هدف اشتغال‌زایی در این حوزه اشاره کرد.

در ادامه، دکتر زارع بر لزوم همکاری متخصصان جهاد کشاورزی در حوزه اجرا برای برگزاری دروس عملی جهت ارتقای کیفیت دروس و افزایش راندمان آنها تاکید کرد.

مهندس اقدسی و دیگر مدیران جهاد کشاورزی، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه، به مشکلات عدیده در بخش اجرایی کشاورزی از جمله، طغیان گل جالیز در کشت کلزا و شور شدن اراضی نقاط جنوبی استان‌ اشاره نموده و خواستار همکاری با دانشگاه در زمینه برگزاری دروس عملی در راستای توانمندسازی کارشناسان تازه استخدام شده جهاد کشاورزی و  تشکیل  یک کارگروه مشترک برای بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین اولویت‌های پژوهشی شدند.

همچنین طرفین در خصوص برگزاری نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی و انجام مطالعات مختلف از جمله پایان‌نامه‌های هدفمند با موضوع گل نرگس به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در پایان این نشست مصوب گردید، دانشگاه ایلام ضمن تدارک مقدمات راه‌اندازی دفتر جهاد کشاورزی در دانشگاه ایلام، دو کارگاه آموزشی با هدف مهارت‌افزایی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های کشاورزی با موضوعات مورد تاکید و موافقت سازمان جهاد کشاورزی، در آینده نزدیک برگزار نماید.

نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام و شوراي فني سازمان جهاد کشاورزي استان ايلام