نشست مشترک دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی با صنایع و دستگاه‌های اجرایی استان

نشست مشترک دانشگاه ها و موسسات پژوهشی با صنایع و دستگاه‌های اجرایی استان با حضور دکتر مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و دکتر بیاتی مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه صبح روز دوشنبه 18 آذرماه 1398، در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در این نشست دکتر مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با تأکید بر عزم جدی دانشگاه ایلام برای توسعه  روابط با ادارت، سازمان‎ها و صنایع استان و التزام به رسالت اجتماعی دانشگاه به ظرفیت‎های پژوهشی، آموزشی، فناوری و آزمایشگاهی دانشگاه اشاره نموده و تأکید کرد با مصوبه شورای پژوهشی تصمیم بر آن است که طرح‎های پژوهشی، پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‎های دکتری را به سمت حل مشکلات و معضلات استان و اولویت‌های پژوهشی ادارات، سازمان‎ها و صنایع استان هدایت نماییم.

در ادامه نمایندگان دانشگاه‌ها، موسسات پژوهشی، ادارات، سازمان‎ها و صنایع استان به بیان نظرات، دیدگاه‎ها، پیشنهادات و انتقادات مورد نظر خود پرداختند.