En Ar

انتصاب حجت‌الاسلام يوسف يعقوبي به سمت معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام

طي حکمي از سوي حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام، حجت‌الاسلام و المسلمين يوسف يعقوبي به سمت معاون دفتر نهاد نمايندگي منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، معاون دفتر نهاد نمايندگي در دانشگاه ايلام و دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايلام از جمله سوابق اجرايي حجت‌الاسلام و المسلمين يعقوبي مي‌باشد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي حجت‌الاسلام و المسلمين يعقوبي در تحقق اهداف عالي دفتر نهاد نمايندگي در دانشگاه، آرزوي موفقيت دارد.

انتصاب حجت‌الاسلام  يوسف يعقوبي به سمت معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام