En Ar

موفقيت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام

نتايج ارزيابي‌هاي جامع فرهنگي و اجتماعي در سالتحصيلي 92-91 اعلام شد

منبع خبر: درگاه ارزيابي وزارت علوم

همزمان با برگزاري اجلاس مشترک معاونان فرهنگي و اجتماعي و مديران فرهنگي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالي، طي روز‌هاي 7 و 8 خردادماه سال‌جاري در سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران، نتايج ارزيابي جامع فرهنگي واجتماعي سال‌تحصيلي 92-1391 اعلام و از برگزيدگان آن در گروه‌هاي مختلف دانشگاهي تقدير به عمل آمد.

در اين دوره از ارزيابي‌ها، 99 دانشگاه دولتي براساس 35 شاخص برگرفته از اسناد بالادستي و برمبناي گزارشات و اطلاعات ثبت شده در درگاه فرهنگي و همچنين مستندات ارائه شده به کميسيون مورد ارزيابي قرار گرفتند.

جدول برگزيدگان ارزيابي فرهنگي واجتماعي دانشگاههاي دولتي در سالتحصيلي 92-91

برگزيده

قابل تقدير

گروه اول

دانشگاه‌هاي مادر بيش از 11000نفر دانشجو

فردوسي مشهد

شيراز

گروه دوم

دانشگاه‌هاي بين 6000 تا 11000 دانشجو

قم

کاشان

گروه سوم

دانشگاه‌هاي 6000 تا 2000 دانشجو

ملاير

ايلام

گروه چهارم

دانشگاه‌هاي تازه تاسيس يا تا 2000 نفر دانشجو

صنعتي خاتم الانبياء(ص) بهبهان

جندي شاپور دزفول

نتايج ارزيابي همه دانشگاههاي دولتي در گروه آمار و ارزيابي فرهنگي واجتماعي موجود بوده و به اطلاع دانشگاهها خواهد رسيد.

همچنين با تأکيدات معاونت محترم فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، ارزيابي جامع فرهنگي و اجتماعي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالي سراسر کشور در سال‌تحصيلي 93-92 توسط گروه آمارو ارزيابي دفتر سياست‌گذاري و برنامه‌ريزي فرهنگي و اجتماعي آغاز خواهد شد.

موفقيت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام