En Ar

برگزاري جشن فارغ التحصيلي و دانلود کليپ مربوطه

جشن فارغ التحصيلي در تاريخ 5/4/1391 در سالن آمفي تئاتر با حضور دکتر علي محمدي رياست محترم دانشگاه، دکتر شوهاني مدير امور فرهنگي و فوق برنامه، روساي دانشکده ها و تعدادي از اساتيد در جمع پرشور دانشجويان برگزار شد.
دراين مراسم دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه با تبريک اعياد مبارک شعبانيه وتبريک فارغ التحصيلي 300نفر از دانشجويان دانشگاه گفت:مجموعه دانشگاه اين مراسم وجشن بزرگ را به افتخار فارغ التحصيلي شما عزيزان برگزار مي نمايد،براي اينکه شما بعد از طي يک د وره تلاش  مستمردر زمينه علم وپژوهش اکنون براي ورود به اجتماع آماده شده ايد واين امر براي ما يک افتخار ماندگار است.

رئيس دانشگاه درادامه با اشاره به جايگاه کسب علم در قرآن کريم وروايات اسلامي پرداخت وگفت:من عنوان فراغت از تحصيل را قبول ندارم براي اينکه  دردين اسلام انسان  هميشه بايد کسب علم ومعرفت نمايد وما عنوان فراغت از تحصيل نداريم وکسب علم جزء اهداف اوليه انسان است واگر کسي  کسب علم را کنار بگذاردبرخلاف سنت الهي عمل کرده است.

دکتر علي محمدي افزود:اولين آيات نازل شده بررسول خدا(ص)يعني آيات سوره مبارکه علق دربرگيرنده اهميت وجايگاه علم وکسب آن است که اين امر نمودارشأن والاي آن است وبراي همين اولين تکليف ما علم آموزي  مي باشد.

دکتر علي محمدي افزود: وقتي جايگاه واهميت علم شناخته شد،يک سئوال اساسي مطرح است وآن اينکه انسان بايد در جست وجوي چه نوع علم ودانشي باشد.

علم بايد رنگ الهي داشته باشدوبا اسم الهي شروع شودوانسان پيوسته به دنبال معرفت در زمينه شناخت خداوند باشدوبراي همين در اسلام هدف دست يابي به علم  شناخت انسان وومعرفت به رابطه انسان با خداست.

رئيس دانشگاه تاکيدکرد:وقتي علم رنگ الهي گرفت، نتيجه اش عبوديت انسان است که اين امر خضوع هرچه بيشترانسان را درپي دارد.

دکتر علي محمدي ابراز اميدواري نمود دانشجويان فارغ التحصيل  در طول مدت تحصيل خود دردانشگاه  هرچه بيشتربه خداوند نزديکتر شده باشند.

رئيس دانشگاه درپايان براي فارغ التحصيلان دانشگاه آرزوي موفقيت نمود..

جهت دانلود کليک کنيد

برگزاري جشن فارغ التحصيلي و دانلود کليپ مربوطه برگزاري جشن فارغ التحصيلي و دانلود کليپ مربوطه برگزاري جشن فارغ التحصيلي و دانلود کليپ مربوطه برگزاري جشن فارغ التحصيلي و دانلود کليپ مربوطه