En Ar

برگزاري محفل نوراني انس با قرآن کريم با حضور محمدتقي خان حافظ 51 روش قرآن کريم.

محفل نوراني انس با قرآن کريم در تاريخ 27/2/1391 با حضور حجت الاسلام والمسلمين صفرلکي مسئول نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان، دکتر علي محمدي رياست دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمين هاشمي معاون نهاد، دکتر سياري معاون فرهنگي و اجتماعي، جمعي از از مديران و اساتيد دانشگاههاي استان، محمدتقي خان (حافظي که به بيش از 53 روش قرآن را حفظ نموده)، سيد حسيني قاري بين المللي از مشهد، آقاي حسن حسيني نفر اول هفدهمين دوره مسابقات منطقه اي قرآن کريم از دانشگاه ايلام در حضور پرشور بيش از هزار نفر از دانشجويان دانشگاه برگزار گرديد. در ابتداي اين مراسم نوراني حجت الاسلام والمسلمين صفرلکي همه را به رفتن بيشتر به سمت و سوي قرآن که هدايت است توصيه کردو انجام اينگونه برنامه ها را در فضاي دانشگاهها لازم دانست.

برگزاري محفل نوراني انس با قرآن کريم با حضور محمدتقي خان حافظ  51 روش قرآن کريم. برگزاري محفل نوراني انس با قرآن کريم با حضور محمدتقي خان حافظ  51 روش قرآن کريم. برگزاري محفل نوراني انس با قرآن کريم با حضور محمدتقي خان حافظ  51 روش قرآن کريم. برگزاري محفل نوراني انس با قرآن کريم با حضور محمدتقي خان حافظ  51 روش قرآن کريم.