En Ar

شرکت در چهارمين همايش بين المللي فرهنگ سازان عفاف و حجاب(دختران آفتاب)

چهارمين همايش بين المللي فرهنگ سازان عفاف و حجاب(دختران آفتاب)20 تا 23 ارديبهشت ماه سال جاري در اردوگاه شهيد باهنر تهران برگزار شد.دراين همايش که  با تلاش بنياد عفاف و حجاب برگزار شد، فعالين دانشجويي و کارشناسان فرهنگي موضوع عفاف و حجاب از دانشگاه هاي مختلف کشورحضور داشتند.

به همين مناسبت از دانشگاه ايلام نيز کارشناس فرهنگي به همراه سه نفر از دانشجويان فعال در فعاليت هاي  حوزه عفاف وحجاب  به نمايندگي در اين همايش شرکت کردند.

از جمله برنامه هاي اين همايش مي توان به کارگا ههاي مختلف آموزشي با حضور اساتيد برجسته ي کشور،پرسش و پاسخ با دبيرکل بنياد عفاف و حجاب(حجه الاسلام اختري)، نشست صميمانه با زنان مسلمان برخي کشور هاي جهان ، حضور در نماز با شکوه جمعه اشاره کرد.