En Ar

سخنراني آيت الله قائم مقامي با موضوع ولايت فقيه در دانشگاه

سخنراني آيت الله قائم مقامي با موضوع ولايت فقيه و پاسخ به شبهات آن با حضور حجت الاسلام والمسلمين هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر سياري معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر بگ محمدي معاون دانشجويي، دکتر شوهاني مدير کل امور فرهنگي در جمع فعالين فرهنگي و تعدادي از اساتيد به همت کانون نماز و مناسبتها در سالن آمفي فرزانگان برگزار گرديد. در ابتداي اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين هاشمي ضمن عرض خير مقدم به آيت الله قائم مقامي و تشکر از تشريف فرمايي ايشان به استان ايلام به جملاتي به معرفي شخصيت آيت الله قائم مقامي پرداختند. در ادامه آيت الله قائم مقامي علل لزوم ولايت فقيه را در جامعه مورد بحث و بررسي قرار دادند و به سئوالت دانشجويان در اين زمينه پاسخ دادند.