En Ar

مراسم عطر افشاني مزار شهداي گمنام دانشگاه ايلام برگزار گرديد

با هماهنگي و برنامه‌ريزي پايگاه مقاومت اداري دانشگاه، و همزمان با سالروز شهادت سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني و شهداي مقاومت، مراسم عطر افشاني مزار شهداي گمنام دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي، همزمان با سالروز شهادت سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني و شهداي مقاومت، مراسم عطرافشاني مزار شهداي گمنام  دانشگاه با حضور دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمين غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌، معاونين، مديران و جمعي از اساتيد و کارکنان، صبح امروز در محوطه مسجد الغدير دانشگاه  برگزار گرديد.

در اين مراسم حجت‌الاسلام و المسلمين غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ضمن گراميداشت ياد و خاطره سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني، شهداي مقاومت و شهيد فخري‌زاده،  يادآور شد براي اينکه اهداف متعالي اسلام تحقق پيدا کند بايد در صحنه حضور داشت و از راه  و روش هدا درست آموخت، تا بتوان بعنوان مريد شهدا از آرمان‌هاي اسلامي پاسداري نمود.

در ادامه حاضرين با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهداي گمنام دانشگاه اداي احترام کردند.

مراسم عطر افشاني مزار شهداي گمنام دانشگاه ايلام برگزار گرديد مراسم عطر افشاني مزار شهداي گمنام دانشگاه ايلام برگزار گرديد مراسم عطر افشاني مزار شهداي گمنام دانشگاه ايلام برگزار گرديد