En Ar

برگزاري اختتاميه طرح کمند با حضور معاون امور زنان و خانواده رياست جمهوري و معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت عتف

با حضور آنلاين خانم دکتر ابتکار معاون امور زنان و خانواده رياست جمهوري و دکتر غفاري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت عتف، مراسم اختتاميه رويداد کمند کار، مهارت و نوآوري ويژه دانشجويان دختر دانشگاه‌‌هاي استان ايلام در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي، مراسم اختتاميه رويداد کمند) کار، مهارت و نوآوري ( ويژه دانشجويان دختر دانشگاه‌‌هاي استان ايلام با حضور  آنلاين خانم دکتر ابتکار معاون رييس جمهوري در امور زنان و خانواده، دکتر غفاري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، خانم دکتر جواهريان معاون برنامه‌ريزي و هماهنگي معاونت رياست جمهوري در امور زنان و خانواده، خانم دکتر رحماني مشاور وزير علوم در امور زنان و خانواده، خانم شيرخاني معاون استاندار ايلام در امور زنان و خانواده، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، دکتر امامي پور مدير امور فرهنگي و اجتماعي و دبير طرح کمند و خانم پيرزادنيا مشاور رئيس دانشگاه در امور بانوان بصورت حضوري و برخط، صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار شد.

در اين مراسم خانم دکتر ابتکار معاون امور زنان و خانواده رياست جمهوري ضمن ابراز خرسندي از برگزاري عالي رويداد کمند در دانشگاه ايلام، بر توانمند سازي دانشجويان دختر براي ورود به بازار کار تأکيد کرد و سپس  دکتر غفاري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با بيان اينکه دانشگاه ايلام در حوزه اجتماعي و فرهنگي در سطح کشور و منطقه درخشيده است، از بانيان برگزاري رويداد کمند در دانشگاه ايلام تقدير بعمل آورد (مشروح سخنان خانم دکتر ابتکار و آقاي دکتر غفاري بصورت جداگانه منتشر مي‌گردد).

در اين مراسم دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام با اشاره سابقه همکاري دانشگاه ايلام با خانم دکتر ابتکار در مديريت‌هاي مختلف کشوري در طي  ساليان گذشته، بيان داشت: زماني که خانم دکتر ابتکار رياست سازمان حفاظت محيط زيست کشور را بر عهده داشتند، با مساعدت و همکاري ايشان دومين همايش بين المللي گرد و غبار با حضور رؤساي  سه دانشگاه کشور عراق، 350 متخصص و پژوهشگر از هفت کشور و 60 دانشگاه و مرکز آموزشي جهان و با مشارکت سازمان هاي ملي و بين المللي و مقامات عالي رتبه وزارتخانه‌ها و سازمان‌هاي کشوري با موفقيت برگزار گرديد.

رئيس دانشگاه افزود: همچنين سال گذشته سند ارتقاء وضعيت بانوان استان ايلام که دانشگاه ايلام مجري آن بود با همکاري معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري و با همفکري اساتيد، دانشگاهيان، نخبگان، کارشناسان و مديران دستگاه‌هاي اجرايي و با رويکرد بومي تدوين شد، تا ضمن شناسايي و ارزيابي وضعيت موجود زنان در استان ايلام، راهکارهاي کارشناسي براي ارتقاي شاخص‌هاي اشتغال، آموزش، مشارکت اجتماعي و سياسي زنان نيز  ارائه دهد.

دکتر علي اکبري برگزاري رويداد  کمند را تجربه سوم همکاري مابين دانشگاه ايلام و خانم دکتر ابتکار عنوان کرد و گفت: اين طرح هر چند در زمان شيوع پديده کروناويروس انجام گرفت، اما بواسطه اينکه دو مجموعه مديرتي موفق دانشگاه ايلام شامل: معاونت فرهنگي و اجتماعي و مديريت امور بانوان و خانواده اجراي آن را بر عهده گرفتند ،خوشبختانه اين رويداد در سطحي عالي و با استقبال گسترده دانشجويان دختر انجام گرفت و توانست اهداف مورد نظر را محقق سازد. همچنين دانشگاه ايلام آمادگي دارد تا برنامه جديد ملي و يا استاني را با همکاري معاونت رياست جمهوري در امور زنان و خانواده برگزار نمايد.

رئيس دانشگاه ايلام يادآور شد: حضور دانشجويان دوره‌هاي تحصيات تکميلي و استقبال دانشجويان و درخواست آنان براي تدوام حمايت‌هاي مالي از ايده‌هايشان از جمله شاخصه‌هاي خوب اين رويداد بوده است.

دکتر علي‌اکبري در ادامه به اشاره همکاري‌هاي مشترک دانشگاه ايلام و معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت عتف در طي ساليان گذشته، اظهار داشت: در جريان برگزاري جشنواره‌هاي حرکت و رويش و  همچنين اردوهاي راهيان نور و برگزاري مراسم اربعين بواسطه حسن تعامل و همکاري دوجانبه، تجربه‌هاي نابي شکل گرفت.

در ابتداي اين مراسم آقاي دکتر امامي پور مدير امور فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و دبير طرح کمند گزارشي از فرآيند انجم اين رويداد ارائه داد.

در پايان نفرات برتر طرح کمند نفرات برتر اين رويداد معرفي گرديدند که خانم‌ها نرگس سعيدي‌فر، خانم پريسا شيرخاني و خام افسانه شکري و مهديه فخار (بصورت مشترک) به ترتيب حائز مقام اول تا سوم گرديدند و خانم‌ها کيميا حقي، زهره صيدي و ياسمن خادم شايسته تقدير شناخته شدند.

لازم به ذکر است طرح کمند پيرو تفاهم نامه في‌مابين معاونت فرهنگي اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و معاونت رئيس جمهور در امور زنان و خانواده با هدف توانمندسازي دختران دانشجو و حمايت از ايده‌ها و طرح­‌هاي نوآورانه آنها در 10 دانشگاه کشور برگزار گرديد، که معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام به عنوان يکي از دانشگاه‌هاي برگزارکننده اين طرح بود.

طرح کمند در دانشگاه ايلام در سه مرحله انجام گرفت:

1-در مرحله اول اطلاع‌رساني، هماهنگي، تشکيل جلسات، طراحي سايت، پوستر و... برنامه ريزي انجام شد؛

2-در مرحله دوم اين طرح برگزاري وبينار و دوره هاي آموزشي با حضور مدرسين مجرب و دانشگاهي به صورت نيمه حضوري و برخط برنامه‌ريزي گرديد؛

3- و در مرحله سوم مراسم اختتاميه و داوري آثار و تقدير از برگزيدگان انجام گرديد.