En Ar

ساخت يک سيستم روشنايي بهبود يافته براي معابر شهري توسط انجمن علمي دانشگاه ايلام

گروه پژوهشي دانشگاه ايلام با سرپرستي دکتر مجيد ولي‌زاده، استاد مشاور انجمن علمي مهندسي برق موفق به ساخت يک سيستم روشنايي بهبود يافته براي معابر شهري شدند.

به گزارش خبرنگار فرهنگي، انجمن علمي مهندسي برق دانشگاه ايلام در دانشکده فني و مهندسي، به سرپرستي دکتر مجيد ولي‌زاده به همراه آقايان حسين بلوچي دبير انجمن و ميلاد رحيمي، عضو انجمن  از دانشجويان ممتاز گروه برق موفق به ساخت سيستمي جديد و بهبود يافته براي روشنايي معابر شدند.

بنا به اين گزارش: اين طرح با حمايت مرکز پژوهشي قرارگاه شهيد طهراني مقدم بسيج دانشجويي استان ايلام ساخته شده است.

اين گزارش، مي‌افزايد: از مزاياي اين طرح مي توان به کاهش مصرف انرژي الکتريکي و بهبود کيفيت روشنايي، حذف توان راکتيو، آزاد سازي ظرفيت خطوط، بهبود پروفيل ولتاژ، متعادل سازي ترانسفورماتورهاي شبکه توزيع و کاهش تلفات اشاره نمود.

ساخت يک سيستم روشنايي بهبود يافته براي معابر شهري توسط انجمن علمي دانشگاه ايلام