En Ar

حمايت سازمان علمي دانشجويي مهندسي برق ايران از نشريه دانشجويي «رسانش» دانشگاه ايلام

با کسب استانداردهاي رعايت شده، نشريه دانشجويي «رسانش» دانشگاه ايلام مورد حمايت سازمان علمي دانشجويي مهندسي برق ايران قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار فرهنگس، حسب نامه رسمي خانم مهندس روشنک مرادي دبير کمسيون مستندسازي و نشريات سازمان علمي دانشجويي مهندسي برق ايران و با توجه به کسب پارامترها و استاندارهاي رعايت شده، نشريه دانشجويي «رسانش» که زير نظر دفتر نشريات دانشگاه ايلام فعاليت مي‌نمايد، به صورت رسمي مورد حمايت سازمان علمي دانشجويي مهندسي برق کشور  قرار گرفت.

بنا به اين گزارش: همچنين سازمان علمي دانشجويي مهندسي برق ايران از آقاي حسين بلوچي مدير مسؤول نشريه و دبير انجمن علمي دانشجويي مهندسي برق دانشگاه، جهت همکاري در شوراي حمايت از نشريات اين سازمان دعوت رسمي بعمل آورد.

لينک آخرين شماره منتشر شده نشريه رسانش: