سه شنبه های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: زيست فناوري در علوم دامي

مؤلف: دکتر يحيي محمدي عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام، دکتر سميه رحيم نهال، دکتر مرتضي هاشمي عطا، حسين طرحي مفرد

کتاب زيست فناوري در علوم دامي تاليف دکتر يحيي محمدي دانشيار دانشگاه ايلام در 8 فصل و 166 صفحه منتشر شده است.

هدف از تاليف اين کتاب آشنايي دانشجويان کارشناسي ارشد و دکتري علوم دامي محققان و اساتيد گرامي با مباحث نوين زيست فناوري در علوم دامي ميباشد. اميد است اين کتاب بتواند منبع خوبي براي تدريس درس کاربرد زيست فناوري در علوم دامي براي دانشجويان مقاطع کارشناسي ارشد علوم دامي براي تمام گرايشها درس فناوري و روشهاي آزمايشگاهي دانشجويان مقطع دکتري علوم دامي در گرايش فيزيولوژي قسمتي از سرفصل درس ژنوميک تغذيه اي براي دانشجويان مقطع دکتري گرايش تغذيه دام و نشخوار کنندگان و همچنين قسمتي از سرفصل درس زيست فناوري در فيزيولوژي دانشجويان مقطع دکتري فيزيولوژي دام باشد. در اين کتاب علاوه بر استفاده از منابع علمي و کتابهاي فراوان از مقالات و يافته هاي نگارندگان کتاب در داخل متن استفاده شده است. کتاب حاضر در ? فصل مجزا شامل مقدمه اي بر بيوتکنولوژي مهندسي ژنتيک سلولهاي بنيادي بيوتکنولوژي در ايجاد حيوانات ترانس ژنيک فناوري نانو بيوتکنولوژي در تغذيه دام کاربرد بيوتکنولوژي در واکسن و واکسيناسيون حيوانات و مروري بر فعاليتهاي عملي بيوتکنولوژي است. اميد است چاپ اين کتاب بتواند منبع علمي مناسبي براي تدريس دروس ذکر شده در دانشگاه هاي کشور و همچنين زمينه‌ي افزايش بهره‌وري در صنعت بيوتکنولوژي کشور گردد.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام