برگزاری مراسم ‌بزرگداشت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهدای مسیر زائران گلزار شهدای کرمان در دانشگاه ایلام

به همت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام و دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، مراسم ‌بزرگداشت شهيد سپهبد حاج قاسم سليماني و شهداي مسير زائران گلزار شهداي کرمان ظهر روز شنبه 16 دي ماه 1402 در مسجد الغدير برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، حجت‌الاسلام و المسلمين سيد محمد باقر هاشمي مدرس گروه معارف اسلامي دانشگاه ايلام و مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشکي در اين مراسم با اشاره به اهميت عمليات «طوفان الاقصي» در فلسطين اشغالي، روند جنايات رژيم اشغالگر قدس در حق ملت فلسطين  در طي 75 سال گذشته را تشريح کرد و يادآور شد: مقاومت مردم فلسطين به اين نتجيه رسيد، که فقط با مبارزه مي‌تواند از آرمان ملت فلسطين دفاع کند، و لذا با طراحي عمليات طوفان الاقصي، اين رژيم جعلي را با چالش روبرو کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمين هاشمي با اشاره به چشم پوشي کشورهاي مدعي حقوق بشر غربي بر روي جنايات صهيونيست‌ها در غزه، گفت: به واسطه حمايت تمام عيار غرب از جنايات اسرائيل، نقاب از صورت تمدن غرب بر افتاد، که اين امر يک چالش جدي براي اين تمدن خواهد بود.

مدرس گروه معارف اسلامي جنايت وحشتناک مسير زائران گلزار شهداي کرمان را توطئه‌اي آمريکايي و صهيونيستي دانست و اظهار داشت: دشمنان انقلاب اسلامي از زائرين مرقد علمدار جبهه مقاومت سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني نيز هراس دارند و براي همين دست به اين جنايت رذيلانه زدند.