مراسم اختتامیه اعتکاف دانشجویان دانشگاه‌های استان ایلام در دانشگاه ایلام برگزار شد

مراسم اختتاميه اعتکاف دختران دانشجوي دانشگاه‌هاي استان ايلام، ظهر روز شنبه 7 بهمن ماه 1402 در مسجد الغدير دانشگاه ايلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين مراسم حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر «سيد محمد رضا حسيني نيا» مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام با بيان اينکه خداوند براي انسان چهار مرتبه قرار داده است، گفت: «عبوديت»، «نبوت»، «رسالت» و «امامت» چهار مرتبه مهم هستند، که خداوند براي انسان در نظر گرفته است، که در اين ميان مقام «عبوديت»، شاهراست و تا کسي به مقام عبوديت نرسد، امکان کسب مراتب ديگر را نخواهد داشت، لذا عبوديت و بندگي بالاترين رتبه‌اي است که مخلوق مي‌تواند بدان دست يابد.

حجت‌الاسلام و المسلمين حسيني نيا، افزود: به واسطه عبوديت است، که پيامبراين الهي به رسالت برگزيده شده‌اند و به واسطه عبوديت است که رسول اعظم (ص)، آماده دريافت آيات الهي شد.

مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، يادآور شد: انسان بايد با عبادت، اقامه نماز، روزه گرفتن، اعتکاف و ...،  بتواند به شيطان «نه» بگويد و از منکرات دوري کند، تا با کسب عبوديت، به مقام قرب الهي دست ‌يابد.

دکتر حسيني نيا با بيان اينکه اعتکاف سراسري در سطح کشور، يکي از دستاورهاي معنوي انقلاب اسلامي است، گفت: دانشجويان عزيز با  حضور در مراسم اعتکاف، به دنبال پالايش روح و پيوند بين معنويت و علم براي خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي هستند.

مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري خواستار دعاي معتکفين براي مردم مظلوم غزه شد و بيان داشت: 113 روز است که رژيم اشغالگر قدس با حمايت استکبار جهاني و با تمام توان مردم مظلوم را مورد آماج حمله قرار داده است، لذا وظيفه ماست براي پيروي اين مسلمانان بي دفاع و شکست و نابودي رژيم جعلي اسرائيل دعا کنيم.

در ابتداي اين مراسم  حجت‌الاسلام علي حسني معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشکي در رثاي حضرت زينب (س) به روضه خواني پرداخت.