برگزاری مراسم جشن فارغ‌التحصیلی 44 دانشجوی دانشکده الهیات و معارف اسلامی

مراسم جشن فارغ‌التحصيلي 44 دانشجوي دانشکده الهيات و معارف اسلامي عصر روز سه شنبه 3 بهمن 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين مراسم حجت‌السلام و المسلمين دکتر «شمس الله سراج» رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامي با عرض تبريک خدمت دانشجويان حاضر در مراسم و آرزوي موفقيت براي آنان، يادآور شد: فارغ‌التحصيلي به معناي اتمام تحصيل نيست، بلکه شروع يک مرحله جديد از زندگي، براي آغاز سطوح بالاتر علمي است.

دکتر سراج افزود: در علم فقط حضرت حق کامل است و بقيه ناقص هستند، لذا شما عزيزان تصور نکنيد، که درس و بحث تمام شد و فارغ شديد، بلکه تازه آغاز راه است و لذا نبايد هيچگاه خود را بي‌نياز از آموزش بدانيد و هميشه براي تحصيل علم و يادگيري جديد تلاش کنند.

در پايان اين مراسم با اهداي لوح تقدير از دانشجويان فارغ‌التحصيل تقدير به‌ عمل آمد.