برگزاری مراسم بزرگداشت روز مهندس در دانشگاه ایلام

مراسم بزرگداشت روز مهندس با حضور دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، دکتر احمدي معاون پشتيباني و منابع انساني، دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر حسيني رئيس دانشکده فني و مهندسي، دکتر ملکي مدير دفتر نظارت بر طرح‌هاي عمراني و جمع زيادي از اساتيد و دانشجويان رشته مهندسي عصر روز دوشنبه 7 اسفند ماه 1402 در محل سالن آيت الله حيدري برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين مراسم پس از خير مقدم دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، دکتر «محمد مهدي احمدي» عضو هيأت علمي گروه آموزشي مهندسي عمران و معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام، دکتر «محمود عدالتي» عضو هيأت علمي گروه آموزشي مهندسي عمران و از اساتيد پيشکسوت دانشکده فني و مهندسي و دکتر «بهروز صالحي» عضو هيات علمي گروه آموزشي مهندسي معماري در خصوص روز مهندس، جايگاه مهندسي و آينده جامعه مهندسين به ايراد سخنراني پرداختند.

نکته جالب اين مراسم حضور مهندس «غلامحسين بزرگي» پيشکسوت عرصه مهندسي در استان ايلام بود، که با اهداي لوحي از طرف دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام مورد تقدير قرار گرفت.

مهندس غلامحسين بزرگي متولد 1325 شهر ايلام، باسابقه ترين مهندس عمران در استان ايلام و طلايه‌دار عرصه مهندسي در استان مي‌باشد، که منشأ خدمات ماندگار بوده است.