قهرمانی تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه ایلام در مسابقات قهرمانی هندبال دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

تيم هندبال دانشجويان پسر دانشگاه ايلام موفق به کسب مقام قهرماني دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور شد و سهميه المپياد دانشجويان سراسر کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، در اين دوره از مسابقات تيم‌هاي دانشگاه رازي کرمانشاه و دانشگاه لرستان مقام دوم و سوم را کسب کردند.

گفتني است دانشگاه ايلام با ترکيب «محمد مهدي حادئي»، «محمد امين رضايتي»، «امير رضا سالکي»، «بهرام بوسانه»، «محمد مهدي سراجي»، «شايان زرين»، «محمد حسين بيگي»، «مهدي شرفي»، «محمدي مهدي قبادي»، «آريا جمشيد زاده» و «امير محمد فرهادي پور» در اين دوره از مسابقات شرکت داشت.

آقاي «عمران صيد احمدي» مربي و آقاي «طاهر شکروندي» سرپرستي تيم را بر عهده داشتند.

اين دوره از مسابقات روزهاي پنج‌شنبه و جمعه 3 و 4 اسفند ماه 1402 به ميزباني دانشگاه ايلام برگزار شد.