برگزاری جلسه استانی ازدواج دانشجویی استان ایلام در دانشگاه ایلام

با هدف برگزاري جشن ازدواج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان ايلام، جلسه استاني ازدواج دانشجويي ايلام صبح روز چهارشنبه 2 اسفند ماه 1402 در محل سالن جلسات حوزه رياست دانشگاه ايلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين جلسه دکتر «طاهر علي‌محمدي» رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينکه آمار طلاق در ازدواج دانشجويي نسبت به ازدواج اقشار ديگر کمتر است، آمادگي کامل دانشگاه ايلام را براي برگزاري جشن ازدواج دانشجويي اعلام کرد و تأکيد نمود از تمام ظرفيت موجود دانشگاه جهت برگزاري باشکوه اين جشن استاني استفاده خواهد شد.

دکتر علي‌محمدي با اشاره به تصويب احداث خوابگاه متأهلين دانشگاه ايلام در ذيل مصوبات سفر دور دوم رياست محترم جمهوري به استان ايلام، گفت: مطالعات طراحي اين خوابگاه 60 واحدي انجام شده و با اختصاص اعتبارات مالي احداث آن آغاز خواهد شد.

در اين جلسه حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر «سيد محمد رضا حسيني نيا» مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام با بيان اينکه جمع بين تحصيل و ازدواج زمينه‌ي رشد همه‌جانبه و تعالي علمي و معنوي دانشجويان را فراهم مي‌کند، يادآور شد: بسترسازي براي تسهيل ازدواج در دوران زندگي دانشجويي يکي از برنامه‌هاي اصلي دفتر نهاد نمايندگي مقام‌معظم ‌رهبري در دانشگاه‌هاي کشور است، که در اين راستا ستاد ازدواج دانشجويي بعنوان يکي از زيرمجموعه‌هاي دفاتر نهاد نمايندگي در قالب طرح «همسفر تا بهشت»، جشنواره ملي «زوج مانا»، طرح «دردانه» و «جشن ازوداج دانشجويي» در اين زمينه فعاليت مي‌کند.

دکتر حسيني نيا، افزود: همچنين سامانه‌هاي «زندگي برخط» و «همرسان» با حمايت دفتر نهاد نمايندگي به منظور آموزش و انجام مشاوره به زوج‌هاي دانشجو مشغول فعاليت است.

مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام با اشاره به تصويب 21 مصوبه جهت تسهيل در ازدواج دانشجويان استان، گفت: با برنامه‌ريزي انجام شده، جشن ازوداج 64 زوج دانشجوي دانشگاه‌هاي استان ارديبهشت ماه سال 1403 برگزار مي‌گردد، که انتظار داريم رؤساي محترم دانشگاه‌ها به صورت جدي براي برگزاري باشکوه اين جشن همکاري کنند.

در ادامه حاضرين در جلسه در خصوص مصوبات ستاد ازدواج دانشجويي استان و جشن ازدواج دانشجويي به بحث و تبادل نظر پرداختند.