بازدید معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از غرفه انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه ایلام

دکتر کلانتري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري صبح روز شنبه 2 دي ماه 1402 از غرفه دانشگاه ايلام به عنوان غرفه دانشگاه برتر کشور در جريان برگزاري شانزدهمين جشنواره حرکت ويژه انجمن‌هاي علمي دانشجويي سراسر کشور بازديد بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر کلانتري در جريان اين بازديد ضمن ابراز رضايت از وضعيت غرفه و فعاليتهاي انجمن‌هاي علمي دانشگاه ايلام، از نزديک در جريان فعاليتهاي مربوطه قرار گرفت.

دانشگاه ايلام با ارائه 12 اثر در رشته‌هاي مختلف ( انجمن برتر، کارآفريني و اختراع) در مرحله کشوري اين جشنواره، که از يکم تا چهارم ديماه در دانشگاه شهيد بهشتي تهران برگزار ميشود، شرکت کرده است.

در حال حاضر 47 انجمن علمي رشته‌اي و 10 انجمن ميان رشته‌اي در دانشگاه ايلام فعاليت دارند.