ابراز خرسندی وزیر علوم از روند توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام

دکتر زلفي گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري از روند توسعه فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام و بخصوص در بخش انجمن‌هاي علمي دانشجويي ابراز خرسندي نمود و خواستار تداوم اين روند شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر زلفي گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري عصر روز  دوشنبه 4 دي ماه 1402 در جريان بازديد از بخش نمايشگاهي شانزدهمين جشنواره بين‌المللي حرکت در دانشگاه شهيد بهشتي بازديد بعمل آورد، که در جريان اين بازديد از غرفه دانشگاه ايلام  نيز ديدن کرد و ضمن آشنايي با فعاليتهاي مختلف انجمن‌هاي علمي و دانشجويي دانشگاه، از روند توسعه فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام و بخصوص در بخش انجمن‌هاي علمي دانشجويي ابراز خرسندي نمود و خواستار تداوم اين روند شد.