پیام تسلیت به مناسبت شهادت سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی

روابط عمومي دانشگاه ايلام با صدور پيامي، شهادت سردار سرتيپ پاسدار سيد رضي موسوي توسط رژيم جعلي اسرائيل  را تسليت گفت.

بسم الله الرحمن الرحيم

شهادت «سردار سرتيپ پاسدار سيد رضي موسوي» از مستشاران نظامي باسابقه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در سوريه و از هم‌رزمان سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني توسط رژيم جعلي صهيونيستي را خدمت مقام معظم رهبري، ملت شريف ايران و سبزپوشان سپاه پاسداران تسليت عرض مي‌نماييم.

رژيم غاصب اسرائيل بواسطه عمليات طوفان الاقصي و مقاومت تاريخي مردم مظلوم غزه، اعلام انزجار مردم در سراسر جهان از جنايات اين رژيم و حمايت گروه‌هاي مقاومت منطقه در استيصال کامل به سر مي‌برد و با اين حمله تروريستي به خيال خام خود موجب تغيير معادلات خواهد شد، اما سنت الهي بر نابودي ظالمان قرار دارد و يقيناً رژيم صهيونسيتي نيز به واسطه حاکميت اين سنت الهي در تاريخ فرو خواهد پاشيد و محور مقاومت برنده نهايي اين تقابل خواهد بود.

روابط عمومي دانشگاه ايلام