حضور اساتید و کارکنان دانشگاه ایلام در اجتماع حمایت از پاسخ شجاعانه و سنگین سپاه پاسداران در حمله به رژیم صهیونیستی

رئيس دانشگاه ايلام، معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، اعضاي هيأت رئيسه و جمعي از اساتيد و کارکنان دانشگاه ايلام صبح روز يک‌شنبه 26 فروردين ماه 1402 در اجتماع مردم شهر ايلام در ميدان 22 بهمن در حمايت از پاسخ شجاعانه و سنگين سپاه پاسداران در حمله به رژيم صهيونيستي حضور يافتند و با شعار «مرگ بر آمريکا» و «مرگ بر اسرائيل»، حمايت خود را از مدافعان سبزپوش کشور اعلام کردند.

در اين اجتماع مردم و جامعه دانشگاهي شهر ايلام با خوشحالي از اقدام شجاعانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در حمله به رژيم غاصب صهيونيستي، با شعار «سپاهي قهرمان تشکر تشکر» قدرداني کردند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بامداد يکشنبه 26 فروردين ماه 1403 با صدور اطلاعيه‌اي از شليک دهها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمين‌هاي اشغالي و مواضع رژيم صهيونيستي خبر داد، که با استقبال و حميات تمامي آزاديخواهان، مستضعفان و مسلمانان جهان روبرو شد و معادلات نظامي را در سطح منطقه و جهان تغيير داد.