برگزاری جلسه افتتاحیه‌ی طرح اندیشه تمدن ساز ویژه دانشگاه‌های استان ایلام در دانشگاه ایلام

جلسه افتتاحيه‌ي طرح انديشه تمدن ساز ويژه اساتيد دانشگاه‌هاي استان ايلام با حضور حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر حسيني‌نيا مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان، عصر روز سه شنبه 14 آذر ماه 1402 در محل سالن فرزانگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، در اين مراسم حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر «سيد محمدرضا حسيني‌نيا» مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان با بيان اينکه غرب به رهبري آمريکا فرهنگ ناب اسلامي ما را مورد حمله قرار داده است، گفت: دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي کشور براي خنثي کردن اين هجمه و به منظور ارتقاء علمي و بينشي اساتيد، اقدام به برگزاري طرح انديشه تمدن ساز ويژه اساتيد نمود.

دکتر حسيني نيا با اشاره به ثبت نام 200 نفر از اساتيد دانشگاه‌هاي استان ايلام در اين طرح، بيان داشت: اين دوره طرح در قالب 28 جلسه آموزشي در سطوح 1، 2 و 3  بر اساس منابع مشخص و در قالب گروه‌هاي پنج نفري برگزار مي‌گردد.

مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان در بخش ديگر سخنان خود، با بيان اينکه «تمدن نوين اسلامي» آرمان اصلي انقلاب اسلامي است، يادآور شد: پيروزي انقلاب اسلامي منتج به توسعه همه جانبه ايران اسلامي در بخش‌هاي سياسي، فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و نظامي شد، که ان شاء الله در ذيل توجهات حضرت ولي عصر (عج) به شکل‌گيري تمدن نوين اسلامي و پيروزي جبهه حق بر جبهه باطل بيانجامد.