قرار گرفتن دانشگاه ایلام در لیست دانشگاه‌های معتبر و مورد تأیید وزارت علوم کشور عراق

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام از قرار گرفتن دوباره نام اين دانشگاه در فهرست دانشگاه‌هاي معتبر و مورد تأييد وزارت علوم کشور عراق خبرد داد، که در نتيجه امکان تحصيل دانشجويان جديد عراقي در دانشگاه ايلام فراهم گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر علي‌محمدي با بيان اين خبر، اظهار داشت: در سال گذشته تعداد زيادي از دانشگاه‌هاي ايران از جمله دانشگاه ايلام از فهرست دانشگاه‌هاي مورد تأييد وزارت علوم عراق براي تحصيل دانشجويان عراقي خارج گشت و اين ظرفيت مهم از اين دانشگاه‌ها گرفته شد.

رئيس دانشگاه ايلام با اشاره به قرار گرفتن دانشگاه ايلام در نظام رتبه‌بندي تايمز  و نيز نظام رتبه بندي ISC در سال جاري، گفت: در پي ارتقاي رتبه علمي دانشگاه ايلام و قرار گرفتن در نظام رتبه‌بندي تايمز و با پيگيري و رايزني‌هاي انجام شده مديريت دانشگاه با وزارت علوم عراق و رايزن فرهنگي اين کشور در ايران، در آخرين بروزرساني سياهه دانشگاه‌هاي خارجي مورد تأييد وزارت علوم عراق که چند روز پيش منتشر شد، دانشگاه ايلام توانست با احراز شرايط جديد و با حسن نظر وزير محترم علوم عراق و ساير مسئولان ذيربط، رسماً در ليست دانشگاه‌هاي معتبر و مورد تأييد وزارت علوم عراق قرار گيرد.

دکتر علي‌محمدي، افزود: پيامد اين رويداد مهم، امکان ثبت نام دانشجويان جديد عراقي از ترم بهمن ماه سال جاري در دانشگاه ايلام است.

رئيس دانشگاه ايلام با تبريک اين موفقيت ارزشمند خدمت مردم شريف استان ايلام و جامعه دانشگاهي دانشگاه ايلام، گفت: با توجه به مرز مشترک طولاني استان ايلام با کشور عراق و مشترکات تاريخي، فرهنگي و قومي مردم اين استان با مردم استان‌هاي مرزي کشور عراق، جذب دانشجوي عراقي در دانشگاه ايلام گامي حياتي در جهت توسعه مراودات فيمابين دو کشور خواهد بود.