کسب مقام سوم رقابت‌های دو و میدانی جانبازان و معلولین قهرمانی کشور توسط آقای خلیل لطفی مقدم

کسب مقام سوم رقابت‌هاي دو و ميداني جانبازان و معلولين قهرماني کشور توسط آقاي خليل لطفي مقدم

آقاي خليل لطفي مقدم مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه ايلام و از ورزشکاران باسابقه استان ايلام، در جريان برگزاري رقابت‌هاي دو و ميداني قهرماني کشور جانبازان و معلولين، که به ميزباني تهران و تحت نظارت کميته بين‌المللي پارالمپيک برگزار شد، در رشته پرتاب نيزه موفق به کسب مقام سوم شد.

روابط عمومي دانشگاه اين موفقيت ارزشمند را خدمت جامعه دانشگاهي دانشگاه ايلام و آقاي خليل لطفي مقدم تبريک عرض مي‌نمايد، دوام توفيقات ايشان را از درگاه خداوند متعال مسألت دارد.