افتخار آفرینی مهندس ابراهیم درگاه دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ایلام با صعود به قله آرارات کشور ترکیه

افتخار آفريني مهندس ابراهيم درگاه  دانشجوي کارشناسي ارشد دانشگاه ايلام با صعود به قله آرارات کشور ترکيه

در ادامه افتخار آفريني‌هاي دانشجويان دانشگاه ايلام، مهندس ابراهيم درگاه دانشجوي کارشناسي ارشد مهندسي عمران دانشگاه ايلام موفق به صعود به قله آرارات کشور ترکيه شد و پرچم دانشگاه ايلام را بر فراز اين قله برافراشت.

گفتني است، صعود به آرارات ترکيه نيازمند تمرينات کافي قبلي و داشتن تجربيات صعود ارتفاعات بالاي 4000 متر است و کوه آرارات ترکيه در کنار دماوند ايران، کليمانجارو در آفريقا و فوجي ياما در ژاپن از کوههاي مشهور بالاي پنج هزار متر با ساختمان مخروطي و آتشفشاني در جهان است، که مهندس ابراهيم درگاه دانشجوي نخبه و فرهيخته دانشگاه ايلام موفق به فتح آن شد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام، با کمال خرسندي اين موفقيت ارزشمند را خدمت مهندس ابراهيم درگاه تبريک عرض مي‌نمايد و براي ايشان آرزوي موفقيت، سربلندي و سرافرازي دارد.