پیام تبریک دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت روز خبرنگار

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه با صدور پيامي روز خبرنگار را به همه خبرنگاران و اصحاب رسانه استان ايلام تبريک گفت و از زحمات آنان در انعکاس گسترده و مستمر اخبار دانشگاه ايلام تقدير کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، متن پيام دکتر علي‌محمدي به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

در چند سال اخير دشمنان انقلاب اسلامي در قالب جنگ ترکيبي با کتمان حقايق و جعل اخبار درصد القاي نااميدي و گسست اتحاد مردم ايران اسلامي بوده اند، تا به اهداف شوم خود در تضعيف نظام مقدس جمهوري اسلامي دست يابند.

در هنگامه‌ي اين جنگ ترکيبي سهمگين خبرنگاران صديق، امين و متعهد سفيران آگاهي بخش ملت ايران براي شناساندن روايت سازي جعلي دشمنان انقلاب اسلامي و دميدن روح اميد و خودباوري در بين مردم هستند.

اينجانب ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي خبرنگار و بخصوص شهيد محمود صارمي، روز خبرنگار را خدمت همه خبرنگاران فرهيخته و شريف استان ايلام تبريک و تهنيت عرض مي‌نمايم و مراتب تقدير و تشکر خود را از همه اين عزيزان در انعکاس گسترده و مداوم اخبار دانشگاه ايلام ابراز مي‌دارم و از درگاه پروردگار متعال، سربلندي، سرافرازي و توفيق روز افزونشان را خواهانم.

با آرزوي توفيق الهي

طاهر علي‌محمدي