شرکت دانش بنیان پیشگام طب دایا مستقر در دانشگاه ایلام موفق به کسب اختراع سطح 3 در بنیاد ملی نخبگان شد

شرکت دانش بنيان پيشگام طب دايا مستقر در دانشگاه ايلام موفق به کسب اختراع سطح 3 در بنياد ملي نخبگان شد

اولين اختراع دارويي شرکت دانش بنيان پيشگام طب دايا مستقر در مرکز رشد واحد هاي فناور دانشگاه ايلام موفق به کسب اختراع سطح 3 در بنياد ملي نخبگان شد.

اين شرکت دانش بنيان که در سال 1401 توانست محصول دارويي خود را با عنوان فرمولاسيون و ساخت پماد گياهي براي التيام زخم سوختگي درجه 2 به ثبت اختراع داخلي برساند و در همين راستا با کسب اختراع سطح 3 بنياد ملي نخبگان توانسته از محدود اختراعاتي باشد که سطح 3 بنياد را دارا است.

اين محصول دارويي درمان کننده زخم هاي سوختگي درجه 2 بوده و از گياهان بومي استان ايلام در ترکيبات آن استفاده شده و کاملا گياهي مي باشد و به تاييد مرکز تحقيقات طب و داروسازي سنتي دانشگاه علوم پزشکي تهران رسيده است و فاز حيواني اين محصول با موفقيت درمرکز تحقيقات زيست فناوري و گياهان دارويي دانشگاه علوم پزشکي ايلام با موفقيت گذرانده شده و در حال اخذ کد اخلاق جهت کارآزمايي باليني است.