امضای شش سند همکاری دانشگاه ایلام و دانشگاه‌های کشور عراق

با هدف توسعه همکاري‌هاي علمي و بين‌المللي، شش سند همکاري ميان دانشگاه ايلام و دانشگاه‌هاي کشور عراق به امضا رسيد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، در جريان برگزاري رويداد بزرگ علمي - بين‌المللي «هفته علم جمهوري اسلامي ايران و جمهوري عراق»، که با حضور بيش از 60 دانشگاه از دو کشور ايران و عراق، به ميزباني دانشگاه فردوسي مشهد برگزار گرديد، شش سند همکاري مابين دانشگاه ايلام و دانشگاه‌هاي کشور عراق منعقد شد.

بنا به اين گزارش: اين اسناد همکاري با دانشگاه‌هاي بغداد، المستنصريه، تکنولوژي، نفت و گازه بصره، المعارف الجامعه و المستقبل به امضا رسيد. همچنين قرار است در روزهاي آتي در همين زمينه تفاهم نامه‌اي مابين دانشگاه ايلام و دانشگاه موصل منعقد گردد.

تفاهم‌نامه همکاري ميان دانشگاه‌هاي ايلام و بغداد

تفاهم‌نامه همکاري ميان دانشگاه‌هاي ايلام و  المستنصريه

تفاهم‌نامه همکاري ميان دانشگاه‌هاي ايلام و تکنولوژي

تفاهم‌نامه همکاري ميان دانشگاه‌هاي ايلام و نفت و گاز بصره

تفاهم‌نامه همکاري ميان دانشگاه‌هاي ايلام و المعارف الجامعه

تفاهم‌نامه همکاري ميان دانشگاه‌هاي ايلام و المستقبل

اين گزارش مي‌افزايد: گسترش همکاري‌هاي علمي و پژوهشي، همکاري در توسعه آموزش زبان‌هاي فارسي و عربي، مطالعات سياسي و منطقه‌اي، مطالعات ترجمه، انجام تحقيقات مشترک، برگزاري دوره‌هاي کوتاه مدت آموزشي، برگزاري سمينار‌ها و کارگاه‌هاي تخصصي و نيز بررسي فرصت‌هاي مطالعاتي و تحقيقاتي براي انجام برنامه‌هاي علمي مشترک، برخي از محورهاي اين تفاهم‌نامه‌ها است.