دانشیار دانشگاه ایلام برنده جایزه بهترین عضو هیات علمی جوان حسابداری ایران شد

خانم دکتر غريبه اسماعيلي‌کيا دانشيار دانشگاه ايلام موفق به اخذ نشان علمي دکتر ثقفي براي تعالي آموزش حسابداري در حوزه «بهترين عضو هيات علمي جوان حسابداري ايران» شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، در جريان برگزاري بيست و يکمين دوره همايش ملي حسابداري ايران و سومين همايش بين‌المللي حسابداري که به ميزباني دانشگاه آزاد تبريز برگزار گرديد، خانم دکتر غريبه اسماعيلي کيا دانشيار دانشکده علوم انساني موفق به اخذ نشان علمي دکتر ثقفي براي تعالي آموزش حسابداري در حوزه «بهترين عضو هيات علمي جوان حسابداري ايران» شد.

گفتني است نشان علمي دکتر ثقفي جايزه معنوي معتبري است، که در چند سالي اخير به همت جمعي از اساتيد پيشکسوت رشته حسابداري به برگزيدگان دانشگاهي اعطا مي‌شود. اين جايزه براي تعالي آموزش حسابداري در سه حوزه بهترين در آموزش حسابداري، بهترين در پژوهش در آموزش حسابداري و بهترين استاد جوان حسابداري اعطا مي‌گردد.