آغاز ثبت‌نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان با آزمون و بدون آزمون مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی پیوسته دانشگاه ایلام

دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، گفت: ثبت‌نام غيرحضوري پذيرفته‌شدگان با آزمون و بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصيلي) مقاطع تحصيلي کارداني و کارشناسي پيوسته دانشگاه ايلام در سال تحصيلي 1403-1402، در بازه زماني 1402/07/18 الي 1402/07/21 انجام مي‌گيرد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام با بيان اين خبر، اظهار داشت: اين مرحله از ثبت نام بصورت اينترنتي از روز سه شنبه 1402/07/18 تا روز جمعه 1402/07/21 بصورت غيرحضوري انجام گرفته و نيازي به مراجعه دانشجو به دانشگاه نمي‌باشد.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، افزود: دانشجويان عزيز ابتدا با مراجعه به آدرس: https://uid.ilam.ac.ir/reg با وارد نمودن کد ملي بعنوان شناسه کاربري و رمز عبور (تکرار براي شناسه و رمز عبور) جهت دريافت کد کاربري و پسورد يکتا، (که در تمام مراحل تحصيل کاربردي و با اهميت است)، اقدام مي‌‌نمايند، که اين شناسه به شماره موبايل شما ارسال خواهد مي‌شود.

عضو هيأت رئيسه دانشگاه ايلام تصريح کرد: اطلاعات وارد شده متعاقباً توسط آموزش دانشگاه صحت سنجي شده و مسئوليت صحت اطلاعات بعهده دانشجو مي باشد. چنانچه در هر مرحله از تحصيل، دانشگاه متوجه مغايرتي در اطلاعات ثبت شده گردد، قبولي دانشجو کان لم يکن تلقي خواهد شد.

دکتر کوخايي زاده در خصوص ارسال پستي مدارک پذيرفته شدگان دانشگاه ايلام، گفت:  پس از تکميل فرآيند ثبت نام اينترنتي، دانشجو لازم است مدارک مندرج در اطلاعيه ثبت نام را بصورت پست پيشتاز  به  آدرس: شهر ايلام، بلوار پژوهش، دانشگاه ايلام، سازمان مرکزي، اداره کل آموزش، واحد پذيرش و ثبت نام با صندوق پستي: 69315-516 و کد پستي: 6939177111 تا تاريخ 1402/07/22 ارسال نمايد. لازم به ذکر است درج نام و نام خانوادگي داوطلب، رشته و مقطع تحصيلي قبولي بر روي پاکت الزامي است.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، يادآور شد: پذيرفته شدگان عزيز دانشگاه ايلام جهت مطالعه اطلاعيه کامل ثبت نام در سايت دانشگاه ايلام به آدرس: https://ilam.ac.ir/page/?ihwffwzsw مراجعه کنند.