حضور جامعه دانشگاهی دانشگاه ایلام در تجمع اعتراضی محکومیت جنایت بمباران بیمارستان المعمدانی غزه در شهر ایلام

رئيس دانشگاه، اعضاي هيأت رئيسه، معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و جمعي از اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه ايلام صبح امروز به منظور محکوم کردن حملات ددمنشانه  رژيم اشغالگر صهيونيستي به بيمارستان المعمداني غزه، در مصلي امام خميني (ره) شهر ايلام حضور پيدا کردند و اين اقدام وحشي‌گرانه رژيم غاصب را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، در پي حمله رژيم غاصب صهيونيستي به بيمارستان المعمداني غزه و به خاک و خون کشيدن بيماران و مجروحان مظلوم و بي‌پناه اين بيمارستان، رئيس دانشگاه، اعضاي هيأت رئيسه، معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و جمعي از اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه ايلام صبح امروز در مصلي امام خميني (ره) شهر ايلام حضور يافتند و در راهپيمايي محکوميت اين عمليات وحشي‌گرايانه و درنده خويانه رژيم نامشروع و اشغالگر صهيونيستي شرکت کردند.

راهپيمايان با ابراز همدردي با مردم مظلوم فلسطين، خواستار توقف جنايات در غزه و کشتار و جنايت عليه مردم فلسطين و محاکمه سران رژيم جعلي اسرائيل در محاکم بين‌المللي شدند.