سه شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: بيوشيمي در علوم دامي

تاليف :دکتر فتاح نيا عضو هيات علمي دانشگاه ايلام

کتاب بيوشيمي در علوم دامي تاليف دکتر فتاح نيا عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام در هشت فصل و 321 صفحه، توسط انتشارات دانشگاه ايلام منتشر شده‌است.

اساس مطالعه دانش مدار موجودات زنده از پست ترين تا عالي ترين و پيچيده ترين آنها، نيازمند شناخت فرآيندهاي بيوشيميايي است که حيات و بقاي آنها متاثر از آن است و سرانجام حيات ، بدون اين کتش ها و واکنش ها، خاموشي و مرگ است. نگاشتن هر متن علمي  در اجابت نيازي است که نگارنده آن مي پندارد. شايد توجيه نوشتن  در رابطه با بيوشيمي با حضورآثتري متعدد که در سال هاي اخير در اين زمينه نگاشته ويا از زبان هاي ديگر فارسي برگردانده شده است، دشوار بنمايد مشاهدات و تجارب نگارنده در سالهاي فراگيري بيوشيمي و آموزش آن به نو آموزان نياز به درک و تبيين مفاهيم بيوشيمي و برقرار ارتباط آنها با جنبه هاي کاربردي اين علوم را محسوس و مبرم مي نمايد کوشش در اين راستا از واحباتي است که اساتيد دست اندر کار آموزش بيوشيمي به دانشجويان علوم دامي يه آن مکلفند. لاجرم مي بايست اميد داشت که توسعه کمي دانش آموختگان علوم دامي توام با بسط کيفي دانش ايشان باشد. تنها با تحقق اين مهم، باري از بارهاي بر زمين مانده است حوزه، به دوش کشيده  خواهد شد در نگارش اين متن، تلاش بر اين بوده است که نخست مفاهيم پايه هريک از درشت مولوکل ها و ريز مولوکل هاي زيستي  در قالب فصل هايي جدا گانه تشريح شود سپس سعي شده  با ذکر مثالي هوايي ارتباط منطقي بسياري از مسائل کاربردي در رشته علوم دامي با اين اصول پايه بيوشيمي تبيين گردد.

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام