سه شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان: کتاب ويتامين‌ها (در تغذيه انسان و دام)

مولفان: دکتر کيانوش زرين کاوياني عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام، دکتر جبار جمالي عضو هيات علمي دانشگاه ايلام، دکتر زهرا بيرانوند دانشجوي دکتري دانشگاه گيلان و مدرس دانشگاه پيام نور ايلام

کتاب ويتامين‌ها (در تغذيه انسان و دام) نوشته دکتر کيانوش زرين کاوياني عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام،دکتر جبار جمالي عضو هيات علمي دانشگاه ايلام، دکتر زهرا بيرانوند دانشجوي دکتري دانشگاه گيلان و مدرس دانشگاه پيام نور ايلام در 274 صفحه توسط انتشارات دانشگاه ايلام منتشر شده‌است.

کتاب حاضر چکيده‌اي از مطالب اساسي و با اهميت راجع به ويتامين‌ها است که در تأليف آن از منابع معتبر با رعايت سرفصل‌هاي تعيين شده  از جانب وزارت علوم، تحقيقات و فناوري بهره گرفته شده‌ است. ويژگي ديگر اين مجموعه سادگي، رواني و فشردگي مطالب آن است، به نحوي که نکات کليدي و مهم به خوبي ذکر شده‌است. اين کتاب براي دانشجويان مقطع کارداني، کارشناسي و کارشناسي‌ ارشد قابل استفاده مي‌باشد و با ارائه اطلاعات مفيد براي دانشجويان رشته دامپروري، دامپزشکي، پزشکي تغذيه و ساير رشته‌هاي مرتبط منبعي مناسب مي‌باشد. در تمام مراحل تأليف سعي شده‌ است، که مطالب مفيد مطابق با سرفصل‌هاي تعيين شده به نحوي ارائه گردد، که حتي المقدور نياز علمي دانشجويان به منابع مختلف مرتفع گردد. همچنين سعي شده‌ از ذکر مسائل غير ضروري خودداري شود و همچنين واژه‌هاي انگليسي در مقابل کلمات درج گرديده تا فهم آن‌ها ساده‌تر گردد.
در پايان کتاب نيز سؤالات آزمون‌ها مختلف همراه با پاسخ آن‌ها ذکر گرديده، تا با خودآزمايي و سنجش تسلط بيشتري بر مباحث ذکر شده حاصل گردد.

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام