مناقصه سلف سرویس دانشگاه

آگهی مناقصه عمومی :
1-نام مناقصه گزار: دانشگاه ایلام
2-موضوع مناقصه: انجام امور مربوط به تهیه، طبخ ، تامین و خرید مواد اولیه لازم برای پخت غذای دانشجویی به همراه دسر و توزیع آن در دانشگاه ایلام و کلیه مجموعه های آن مطابق شرایط و مدت تعیین شده در اسناد مناقصه.
3-واحد کار :پرس غذا ( صبحانه، ناهار و شام ) مطابق شرایط مندرج در اسناد مناقصه
4-مبلغ و نوع تضمین شرکت در مناقصه: ضمانتنامه بانکی معتبر به مبلغ000/000/300 ریال
5- تاریخ و محل دریافت اسناد مناقصه : از تاریخ انتشار آگهی در روزنامه به مدت 15روز با مراجعه به سایت دانشگاه ایلام به آدرس www.ilam.ac.ir یا دفتر معاونت دانشجویی دانشگاه یا دبیرخانه مرکزی دانشگاه .
6-زمان ومحل بازگشایی پاکتهای مناقصه : راس ساعت 10 صبح روز پنج شنبه مورخ 23/6/91در دفتر معاونت پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه ایلام به آدرس: ایلام- بلوار پژوهش (بانگنجاب) – ساختمان مرکزی دانشگاه ایلام.
شرایط و مدارک لازم برای مناقصه:
1-برگ تایید صلاحیت از اداره کار و امور اجتماعی برای سال 91.
2- دارا بودن مجوز تهیه و طبخ غذا.
3- دارا بودن حداقل دو سال سابقه کار در تهیه و طبخ غذا.
4-دارا بودن کد اقتصادی.
5-تصویر مصدق اساسنامه،آگهی تاسیس و آخرین آگهی تغییرات مندرج در روزنامه رسمی شرکت مناقصهگر
6-به پیشنهادهای فاقد سپرده یا امضاء، مشروط و مخدوش وسپرده های کمتر از میزان مقرر، چک شخصی و نظایر آن و پیشنهاداتی که پس از انقضای مدت مقرر در آگهی واصل شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
7-دانشگاه در رد یا قبول هر یک از پیشنهادها مختار است.
8-هزینه چاپ ونشر آگهی بر عهده ی برنده مناقصه می باشد.
9- دارا بودن سایر شرایط به شرح مندرج در اسناد مناقصه
آدرس مناقصه گزار: ایلام - بلوار پژوهش – دانشگاه ایلام - معاونت دانشجوئی دانشگاه ایلام
تلفن: 2221985-0841