مناقصه سلف سرویس دانشگاه

آگهي مناقصه عمومي :
1-نام مناقصه گزار: دانشگاه ايلام
2-موضوع مناقصه: انجام امور مربوط به تهيه، طبخ ، تامين و خريد مواد اوليه لازم براي پخت غذاي دانشجويي به همراه دسر و توزيع آن در دانشگاه ايلام و كليه مجموعه هاي آن مطابق شرايط و مدت تعيين شده در اسناد مناقصه.
3-واحد کار :پرس غذا ( صبحانه، ناهار و شام ) مطابق شرايط مندرج در اسناد مناقصه
4-مبلغ و نوع تضمين شرکت در مناقصه: ضمانتنامه بانکي معتبر به مبلغ000/000/300 ريال
5- تاريخ و محل دريافت اسناد مناقصه : از تاريخ انتشار آگهي در روزنامه به مدت 15روز با مراجعه به سايت دانشگاه ايلام به آدرس www.ilam.ac.ir يا دفتر معاونت دانشجويي دانشگاه يا دبيرخانه مرکزي دانشگاه .
6-زمان ومحل بازگشايي پاکتهاي مناقصه : راس ساعت 10 صبح روز پنج شنبه مورخ 23/6/91در دفتر معاونت پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام به آدرس: ايلام- بلوار پژوهش (بانگنجاب) – ساختمان مرکزي دانشگاه ايلام.
شرايط و مدارک لازم براي مناقصه:
1-برگ تاييد صلاحيت از اداره کار و امور اجتماعي براي سال 91.
2- دارا بودن مجوز تهيه و طبخ غذا.
3- دارا بودن حداقل دو سال سابقه کار در تهيه و طبخ غذا.
4-دارا بودن کد اقتصادي.
5-تصوير مصدق اساسنامه،آگهي تاسيس و آخرين آگهي تغييرات مندرج در روزنامه رسمي شركت مناقصهگر
6-به پيشنهادهاي فاقد سپرده يا امضاء، مشروط و مخدوش وسپرده هاي کمتر از ميزان مقرر، چک شخصي و نظاير آن و پيشنهاداتي که پس از انقضاي مدت مقرر در آگهي واصل شود، ترتيب اثر داده نخواهد شد.
7-دانشگاه در رد يا قبول هر يك از پيشنهادها مختار است.
8-هزينه چاپ ونشر آگهي بر عهده ي برنده مناقصه مي باشد.
9- دارا بودن ساير شرايط به شرح مندرج در اسناد مناقصه
آدرس مناقصه گزار: ايلام - بلوار پژوهش – دانشگاه ايلام - معاونت دانشجوئي دانشگاه ايلام
تلفن: 2221985-0841