En Ar

به مناسبت گراميداشت هفته پژوهش و فناوري، نشست علمي- تخصصي با عنوان:

به مناسبت گراميداشت هفته پژوهش و فناوري، نشست علمي- تخصصي با عنوان: " تب مالت (بروسلوز)، راهکارها و چالشها" روز سه شنبه ?? اذر ماه سال جاري با حضور ميهماناني از دانشگاه علوم پزشکي ايلام و جمعي اعضاي هيئت علمي و کارشناسان دانشکده توسط آقاي دکتر مهدي رشنوادي رييس دانشکده پيرادامپزشکي و آقاي دکتر وحامد حسن زاده مدير گروه بهداشت و صنايع غذايي در سالن اجتماعات دانشکده برگزار گرديد. در اين نشست صميمي وضعيت کلي بروز بيماري تب مالت در انسان و دام در استان ايلام، راههاي انتقال بيماري و پيشگيري از آنها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و در پايان به دليل اهميت موضوع و استقبال شرکت کنندکان از مباحث مطرح شده، بر لزوم تداوم برگزاري جلسات مشابه در آينده نزديک و با مشارکت بيشتر مسئولين و نهادهاي ذيريط تاکيد شد.

به مناسبت گراميداشت هفته پژوهش و فناوري، نشست علمي- تخصصي با عنوان: به مناسبت گراميداشت هفته پژوهش و فناوري، نشست علمي- تخصصي با عنوان: به مناسبت گراميداشت هفته پژوهش و فناوري، نشست علمي- تخصصي با عنوان: