En Ar

برگزاري، اولين جلسه شوراي عمومي دانشکده

در ابتداي اين جلسه رياست دانشکده جناب آقاي دکتر مهدي رشنوادي ضمن خير مقدم به اساتيد جديد دانشکده جناب آقاي دکتر حسين قادري، جناب آقاي دکتر عارف نورايي و جناب آقاي دکتر سلمان سلطاني براي اين عزيزان آرزوي سلامتي و موفقيت کردند. رياست دانشکده گزارشي از کارهاي انجام شده و در دست اقدام خود را ارائه نمودند که خلاصه آن به شرح زير مي باشد.

خلاصه اي از مهمترين اقدامات انجام از ابتداي سال 1402 تا کنون:

- رنگ آميزي درب اتاق اساتيد و کلاس هاي دانشکده

- تکميل نوسازي سالن جلسات دانشکده ( رنگ آميزي کامل و موکت کف سالن)

- تخليه سالن جنب دانشکده جهت فعاليت هاي مهارت افزايي و کارآفريني دانشجويان از جمله کارگاه آناتومي و تاکسيدرمي و حيات وحش با هدف درآمد زايي

- تهيه و تدوين رشته جديد " کارشناسي حيات وحش" و ارجاع سرفصل کامل آن به وزارت عتف جهت ايجاد رشته مذکور در دانشگاهها کشور

- شروع فرآيند ايجاد سه رشته جديد در دانشکده:1- دکتراي بافت شناسي2- کارشناسي ارشد سلولهاي بنيادي 3- کارشناسي ارشد فيزيولوژي دامپزشکي

- برگزاري جلسه با رياست سازمان نظام دامپزشکي استان و امضاي تفاهم نامه مشترک

- ايجاد اتاق فکر مشترک با سازمان نظام دامپزشکي و محيط زيست استان

- اقدامات اوليه لازم جهت ايجاد کلينيک به گونه اي که زمينه فعاليت تمامي بخشها و آزمايشگاههاي دانشکده در آن فراهم شود.

- واگذاري بخش پرورش و نگهداري حيوانات آزمايشگاه به بخش خصوصي

- سفارش و تهيه تابلوي برنامه هفتگي اساتيد جهت نصب بر درب اتاق آنها ( در دست اقدام).

- تامين اعتبار و سفارش خريد وسايل و کيت هاي مصرفي آزمايشگا ههاي دانشکده جهت انجام کلاسهاي عملي در ترم جاري

- بروز رساني و فعال سازي سايت دانشکده جهت اطلاع رساني به موقع اخبار و رويداد هاي دانشکده

- تهيه کارت ويزيت براي تمامي همکاران دانشکده( مقرر شد که همکاراني که تمايل به داشتن کارت ويزيت دارند 50 درصد هزينه را تقبل نمايند).

- سفارش و تهيه اتيکت براي کارشناسان آزمايشگاه جهت نصب بر روي روپوش آنها.

- تخليه يکي از اتاق هاي دانشکده( انبار ضايعات) و تبديل آن به کلاس درس جديد

- تعويض و نوسازي  و درب برخي از اتاق هاي کلينيک دانشکده و عايق کاري يکي از اتاق هاي محوطه آن

در ادامه همکاران محترم نکاتي را پيرامون مسايل و مشکلات در دانشکده بيان داشتند که مهمترين آنها به طور خلاصه شامل:

1- عدم ارتباط موثر دانشکده با صنعت و بخش خصوصي که البته برخي همکاران در اين زمينه فعاليت موثر و مناسبي دارند.

2-  فرسوده بودن فضاي کلاس ها و تجهيزات کمک آموزشي.

3- خريد تجهيزات آزمايشگاهي لازم جهت برگزاري کلاسهاي عملي

4- ناکافي بودن ميزان مبلغ تنخواه دانشکده.

5-  نبود پارکينگ مسقف.

با توجه به خريد ارزي برخي تجهيزات آزمايشگاهي از طرف معاونت محترم پشتيباني و منابع انساني ، مقرر شد ليست تجهيزات لازم پس از طرح در جلسه گرو هاي مختلف دانشکده ، نتيجه آن براي پيگيري و خريد آنها به رياست دانشکده ارجاع گردد.

برگزاري، اولين جلسه شوراي عمومي دانشکده برگزاري، اولين جلسه شوراي عمومي دانشکده برگزاري، اولين جلسه شوراي عمومي دانشکده