En Ar

جذب سه عضو هيات علمي جديد در دانشکده

جذب سه عضو هيات علمي جديد در دانشکده با حکم معاونت پشتيباني و نيروي انساني دانشگاه، آقايان؛ دکتر سلمان سلطاني ، دکتر عارف نورايي و دکتر حسين قادري به عنوان اعضاي جديد هيأت علمي دانشکده پيرادامپزشکي در گروه بافت شناسي و گروه ميکروبيولوژي از مهر ماه امسال کار خود را شروع کردند. از طرف خود و ساير همکاران محترم و کارکنان گرانقدر ورود آنها را به دانشکده تبريک عرض ميکنم و اميدوارم جذب اين همکاران جوان و با انگيزه سبب افزايش نشاط علمي در دانشجويان و ارتقا جايگاه علمي دانشکده و دانشگاه ايلام گردد.

جذب سه عضو هيات علمي جديد در دانشکده جذب سه عضو هيات علمي جديد در دانشکده جذب سه عضو هيات علمي جديد در دانشکده جذب سه عضو هيات علمي جديد در دانشکده