En Ar

انتقال تعدادي کتاب از کتابخانه مرکزي شهر ايلام جهت مطالعه اساتيد وکارکنان ودانشجويان محترم اين دانشکده

با پيگيري سرکار خانم کارزاني و همکاري رياست محترم کتابخانه مرکزي استان ايلام، تعدادي کتاب از کتابخانه مرکزي شهر ايلام تهيه وجهت مطالعه اساتيد، کارکنان و دانشجويان محترم به دانشکده منتقل گرديد .

اميدواريم اين اتفاق مبارک زمينه هر چه بيشتر مطالعه در بين اين عزيزان را بيش از پيش فراهم نمايد.

لازم به ذکر است اين کتابها بعد از آغاز رسمي سال تحصيلي و ورود دانشجويان به دانشکده، در ايستگاه کتاب دانشکده قرار خواهد گرفت .

با تشکر از خانم کارزاني و همه عزيزاني که در انجام اين اتفاق فرهنگي همکاري نمودند.