تشریح شرایط و فرآیند ثبت نام کار دانشجویی

دانشجویان فقط با مراجعه و ثبت نام در سامانه کار دانشجویی دانشگاه ایلام به آدرس:  http://stdwork.ir/university/ilam/می‎توانند در واحدهای مربوطه مشغول به فعالیت شوند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مجید میراب‎بالو مدیر امور دانشجویی دانشگاه در تشریح فرآیند ثبت نام و شرایط  کار دانشجویی، بیان داشت: کار دانشجویی به منظور بهره‌گیری از توانمندی‌های دانشجویان در پیشبرد امور آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، فوق‎برنامه، اداری، خدماتی و رفاهی و ایجاد زمینه‎ برای کسب تجربه علمی و عملی برای دانشجویان و کمک به تأمین بخشی از مخارج تحصیلی آنان تعریف شده است.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه در زمینه شرایط لازم برای فعالیت دانشجویان در قالب کار دانشجویی، گفت: اعلام نیاز و تشخیص واحد بکارگیرنده مبنی بر کارآیی دانشجو برای اجرای وظایف محوله، داشتن صلاحیت‎های عمومی به تشخیص معاونت دانشجویی و برخورداری از اولویت نسبی نیازمندی در شرایط یکسان (دانشجویانی که در نیمسال‎های پس از اشتغال به کار دانشجویی، مشروط شوند از ادامه کار دانشجویی منع می گردند) از جمله شرایط لازم در این زمینه است.

دکتر میراب‎بالو  ضمن درخواست از  بخش‎های مرتبط با کار دانشجویی دانشگاه برای توجه ویژه به این موضوع، اظهار کرد: برای تسهیل در فرآیند کار در این زمینه، با هماهنگی انجام شده جلسه‎ای با  حضور کارشناسان و مدیران امور عمومی دانشکده‎ها در تاریخ  27/1/98  برگزار گردید و توضیحات لازم در زمینه شرایط جذب، سهیمه واحدها و پرداخت حق الزحمه کار دانشجویی بر حسب بکارگیری دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه گردید.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه، خاطرنشان کرد: از این پس، دانشجویان فقط با مراجعه و ثبت نام در سامانه کار دانشجویی دانشگاه ایلام به آدرس: http://stdwork.ir/university/ilam/ میتوانند در واحدهای مربوطه مشغول به کار شوند.

دکتر میراببالو افزود: در این سامانه، هر دانشجو پس از ثبت مشخصات اولیه و شماره حساب بانک تجارت خود، برنامه کاری هفتگی را در واحد مربوطه ثبت مینماید  و حضور دانشجو در طول ترم بر اساس ساعات ثبت شده بایستی مورد تایید کارشناسان اداره رفاه قرار گیرد.