En Ar

نشست مديران تربيت بدني دانشگاه‎هاي منطقه پنج کشور در دانشگاه برگزار گرديد

نشست مديران تربيت بدني دانشگاههاي منطقه پنج کشور در راستاي همانديشي و تصميمگيري در خصوص برنامه‎‎هاي آتي اين دانشگاهها در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، نشست مديران تربيت بدني دانشگاه‎هاي منطقه پنج کشور با حضور خانم روزبهاني مسئول ورزش‎هاي همگاني اداره کل تربيت بدني وزارت علوم و در راستاي هم‎انديشي و تصميم‎گيري در خصوص برنامه‎‎هاي آتي دانشگاه‎هاي منطقه پنج برگزار گرديد.

در اين نشست دکتر شمسايي مدير تربيت بدني دانشگاه ايلام، ضمن خوش آمدگويي خدمت مديران تربيت بدني ساير دانشگاه‎ها به ارائه گزارشي از فعاليت‎هاي صورت گرفته در دانشگاه ايلام و اعلام برنامه‎هاي آتي پرداختند.

دکتر شمسايي در ادامه  مطالبي را در خصوص ضرورت بازنگري در برنامه‎ريزي و اجراي جشنواره ورزشي همگاني استاني و نيز چهارمين المپياد ورزش همگاني دانشجويان کشور که قرار است تابستان امسال در دو دانشگاه همدان و الزهراء برگزار گردد بيان داشتند و بر لزوم مشارکت حداکثري دانشجويان در برنامه‎هاي ورزشي و نيز حمايت اداره کل تربيت بدني وزارت علوم از دانشگاه‎هاي منطقه پنج در اجراي برنامه‎ها و مسابقات ورزشي مختلف تأکيد نمودند.

در ادامه مديران تربيت بدني ساير دانشگاه‎ها منطقه پنج هم ضمن ارائه گزارش فعاليت‎هاي انجام گرفته توسط دانشگاه مربوطه، پيشنهاداتي را در خصوص برگزاري هر چه بهتر مسابقات منطقه ارائه نمودند.

همچنين در اين جلسه در خصوص هماهنگي‎هاي لازم جهت اعزام تيم‎هاي ورزشي به مسابقات قهرماني کشور و نيز مسابقات منطقه‎اي جهت کسب سهميه المپياد سال آينده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در پايان خانم روزبهاني مسئول ورزش‎هاي همگاني اداره کل تربيت بدني وزارت علوم گزارشي را در خصوص فعاليت‎هاي ورزش دانشگاهي در سال 1397 ارائه دادند.

نشست مديران تربيت بدني دانشگاه‎هاي منطقه پنج کشور در دانشگاه برگزار گرديد