En Ar

کسب عنوان نايب قهرماني تيم فوتسال کارکنان دانشگاه در اولين دوره مسابقات فوتسال کارکنان منطقه پنج ورزش دانشگاه‎هاي کشور

تيم فوتسال کارکنان دانشگاه ايلام در اولين دوره مسابقات فوتسال کارکنان منطقه پنج ورزش دانشگاههاي کشور، موفق به کسب عنوان نايب قهرماني شد.

به گزارش روابط عمومي، تيم فوتسال کارکنان دانشگاه ايلام در اولين دوره مسابقات فوتسال کارکنان منطقه پنج ورزش دانشگاه‎هاي کشور که با حضور دانشگاه هاي رازي کرمانشاه، لرستان، کردستان، آيت الله بروجردي،  و دانشگاه ايلام، به ميزباني دانشگاه آيت‌الله بروجردي برگزار شد، موفق به کسب عنوان نايب قهرماني شد.

دکتر نبي شمسايي، دکتر مجيد ميراب بالو، سعيد مرادي، طاهر شکروندي، جعفر زرگوش، حسين محمدي، کامران نيازي، طيب سيفي،سعيد نوروزي و وحيد شرفي اعضاي تيم فوتسال کارکنان دانشگاه ايلام در اين دوره از مسابقات بودند.

روابط عمومي دانشگاه اين موفقيت را به اعضاي تيم و همه دانشگاهيان عزيز تبريک عرض مي ‎نمايد و براي تيم فوتسال کارکنان دانشگاه آرزوي موفقيت هاي بيشتر را در ميادين ورزشي دارد.