نشست مشترک با کارشناسان شرکت برق منطقه‌ای غرب

نشست مشترک دفتر ارتباط با صنعت با کارشناسان شرکت برق منطقه ای غرب کشور صبح روز چهارشنبه 97/4/20 در سالن فرزانگان آیت‌اله حیدری برگزار شد. در این نشست که با حضور       دکتر مهدی‌زاده، معاون پژوهش و فناوری، دکتر صیدی، مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، دکتر مسعود صیدی رئیس دانشکده فنی و مهندسی، دکتر امین مرادخانی، معاون آموزشی دانشکده فنی و مهندسی، دکتر رحمت اعظمی ، مدیر گروه آموزشی رشته مهندسی برق و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی  برگزار گردید؛ دو طرف با تاکید بر پتانسیل ها و ظرفیت های موجو در دانشگاه ایلام و شرکت برق منطقه ای غرب در راستای همکاری‌های علمی و پژوهشی مشترک به بحث و تبادل نظر در این خصوص پرداختند.

از جمله موضوعات مورد توافق در این جلسه، برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نیاز پرسنل برق منطقه‌غرب در دانشگاه ایلام توجه به منحصر به فرد بودن آزمایشگاه شبیه‌ساز سیستم قدرت دانشگاه ایلام در غرب کشور، تهیه پروپوزال‌های پژوهشی به منظور تجهیز آزمایشگاه‌های مربوط به حوزه برق از سوی دانشگاه، امکان‌سنجی برگزاری سمینار مشترک توسط دانشگاه و شرکت برق منطقه‌ای بود.

همچنین در این نشست مقرر گردید در طول مدت تفاهم‌نامه، شرکت برق منطقه‌ای از چاپ کتاب‌های تخصصی‌، پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری و  تولید محصول ساخت شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه حمایت مالی نماید. در ادامه این نشست از تجهیزات آزمایشگاه‌های دانشکده فنی و مهندسی بازدید به‌ عمل آمد.

نشست مشترک با کارشناسان شرکت برق منطقه‌اي غرب