En Ar

ديدار مسئول دفتر نهاد دانشگاه ايلام با سرپرست جهاد دانشگاهي استان

به گزارش ايکنا از ايلام، حجت‌الاسلام والمسلمين مهاجر مهدوي‌راد، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام، امروز، ?? بهمن‌ماه در ديدار سرپرست جهاددانشگاهي استان در دانشگاه ايلام با اشاره به ظرفيت‌هاي جهاددانشگاهي در زمينه‌هاي فرهنگي، آموزشي و پژوهشي، اظهار کرد: جهاددانشگاهي و دانشگاه در کنار همديگر مي‌توانند فعاليت‌هاي اثرگذاري در زمينه‌هاي فرهنگي داشته باشند.

وي گفت: در کار مشترک زواياي گوناگون در يک موضوع بيشتر مورد توجه و دقت قرار مي‌گيرد و دامنه‌هاي کار بيشتر ديده مي‌شود و اين دقت‌نظر‌ها و ديدن ظرافت‌ها منجر به انجام کار‌هاي فاخر خواهد شد.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري به ظرفيت‌هاي استان اشاره کرد و افزود: اربعين ظرفيت خوبي را فراروي استان گذشته که مي‌توان با ديده شدن فرهنگ کارآفريني اين رويداد را در خدمت توسعه استان به‌کار گرفت.

مهدوي‌راد بر اجراي برنامه‌هاي مشترک با جهاددانشگاهي تأکيد کرد و گفت: اميدواريم در اين دوره شاهد فعاليت‌هاي فرهنگي پررنگ جهاددانشگاهي در دانشگاه‌ها باشيم.

ديدار مسئول دفتر نهاد دانشگاه ايلام  با سرپرست جهاد دانشگاهي استان