En Ar

برگزاري نشست تحليل حوادث اخير کشور با حضور دکتر مرندي ويژه اساتيد و کارکنان دانشگاه ايلام

با هماهنگي و برنامه‌ريزي دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام، نشست تحليل حوادث اخير کشور با سخنراني دکتر سيد محمد رضا مرندي  عضو هيأت علمي دانشگاه شهيد بهشتي و با حضور جمعي از اساتيد و کارکنان دانشگاه؛ صبح ديروز در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر سيد محمد رضا مرندي عضو هيأت علمي دانشگاه شهيد بهشتي در اين نشست روند سياست‌هاي آمريکا در برابر انقلاب اسلامي در 30 سال گذشته  را تشريح کرد و سپس توضيحاتي را در خصوص وضعيت فعلي کشور و سياست‌هاي دولت آيت الله رئيسي ارائه کرد و با اشاره به جنگ سنگين رسانه‌اي استکبار عليه جمهوري اسلامي، يادآور شد: بيش از 200 شبکه ماهواره‌اي در سطح جهان عليه جمهوري اسلامي برنامه پخش مي‌کنند و با شگردهاي مختلف سعي در تضعيف اميد مردم و بزرگ نمايي مشکلات و کاستي‌ها دارند.

دکتر مرندي با انتقاد از وضعيت رها شده فضاي مجازي، خاطرنشان کرد: انواع دروغ‌ها و شبهات از طريق فضاي مجازي منتشر مي‌گردد و نسل جوان را با سردرگمي روبرو مي‌کند.

عضو هيأت علمي دانشگاه شهيد بهشتي در ادامه روند شکل گيري اغتشاشات اخير در کشور را تشريح کرد و تأکيد نمود هدف اصلي دشمنان انقلاب اسلامي، سوريه سازي در ايران اسلامي است، چرا که فتنه‌گران به دنبال ايجاد آشوب، ناامني، تهديد و آسيب رساندن به اموال عمومي است.