En Ar

ماه رمضان فرصتي براي رسيدن به احسن‌الحال است.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ گفت: ماه مبارک رمضان فرصتي را در اختيارمان گذشته تا توبه کنيم و هر جا که لازم است تغيير و تحولي ايجاد کنيم.حجت الاسلام غياثي با اشاره به اينکه اتکاي اصلي، قدرت لايزال خداست و اين شرايط براي ما پيام بندگي و نياز و دعا و ارتباط با آسمان را دارد، افزود: ما انسان‌‌ها بند زمين شده بوديم اما فهميديم زمين نقطه‌‌ايست از حيات و ما هم ذره‌اي از وجود و اين خداوند است که قادر متعال است و اراده هستي در اختيار اوست.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ ايلام، گفت: انسان هميشه و در همه حال به خداوند نياز دارد و تنها با تکيه بر اوست که مي‌تواند با خيال راحت زندگي کند، اين شرايط که ويروس کرونا براي بشريت ايجاد کرده حاوي يک پيام معنوي، الهي و انساني است که نبايد موجب غفلت ما شود و آن هم اينکه خدايي هست، يک حيات آسماني و الهي هست، اين شرايط بايد سببي شود که موجب اتصال ما شود.

حجت الاسلام غياثي، گفت: وظيفه و رسالت جهادي ما در همدلي و همراهي با مردم و حوزه بهداشت و درمان و همچنين دستگيري و تعاون مستنمندان و به ويژه افراد نزديک است که مشکلات و کمبودهايي را متحمل شده‌اند و در اين ايام وظيفه تعاون، همنوعي، همدلي و جهادي که مقام معظم رهبري براي ما تبيين کرده به بهترين شکل انجام دهيم.

ماه رمضان فرصتي براي رسيدن به احسن‌الحال است.